ÅÅÅH

så jävla trött på allt jävla pendlande hit och dit!

.

För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så

You can have her

I’ve got the only part of you that will matter
she’s just a fix to get you through

Klappat och klart

Nu är min julklappssamling klar!
Det är underskönt att ha det klart, nu kan jag spendera resten av pengarna på mig själv, yeaah!

Imorgon är det jucia, helt sjukt vad tiden rullar på.
nu ska jag sova.
pusss puss puss!


Godnatt!


känner mig så glad


Hemma

Ahallah!
kommit hem från trelleborg, skönt! min dator mår inte så bra och vill därför inte lägga in bilder. Så bilderna från igår får vänta tyvärr..

Feeest


skurup

Idag vaknade vi sent så vi trodde det skulle bli en hemma kväll! Men vi hitta fest i skurup; så nu festar vi hemma hos Anna det är dunder trevlugt! Lägger nog ut bilder senare. Ses i dimman peace!

idol

Sitter just nu hemna hos Emma och tittar på idol med henne och Emma a. Vi håller tummarna lätt för robin! Hoppas ni också har en mysig fredag! Kyss

Fredag fredag freeedag!

Äääntligen fredag!
Idag ska jag till Trelleborg och hälsa på min fina vän Emma och vi ska öppna varandras julklappar, umgås och mysa. Sen ska vi även hälsa på Nathalie en sväng.. Känns som det kommer bli en super mysig fredag!


Permanetning

Idag hade jag en kund som ville permaneta sitt hår. Hon hade långt slitet hår, så vi var tvunga att klippa det också. Det tog mig 2 timmar att rulla upp håret, ( får Max ta 1,2) så jag hann inte med hela processen. Så min lärare och Mathilda fick göra klart min kunds hår eftersom jag inte skulle missa min buss.. Det gjorde jag iallafall.. Och inte förens nu sitter jag på bussen och det är snart en timme sen jag fick gå, så jag hade kunnat stanna.
Det känns urhemskt att jag inte hann klart det.. Hur dumt som helst att låta dom göra klart mitt, tänk i framtiden så kommer jag ju inte klara det med press. Fan, förlåt mig!


Dagens! :)

Såhär ser jag ut idag :)
Kjol från bikbok
Tröja från veromoda
Och gammal väst från hm.
Ciao!


Gårdagens outfit :)


Ny header!

Liiite mjukare att gå in på  min blogg nu haha,
tyckte att den "skrek" lite!


Bild på mig och fina Johanna!


patetiskt nog...

3 Låtar som blivit väldigt populära 2011, men som jag tycker är väldigt olämpliga låtar som ska spelas på radion.
1 Det är fula texter.
2 Dom är tjatiga med sina fula texter.
3 Kom ihåg... Jag har icke sagt att dom är dåliga!

- Ändå klagar samhället på barn, men barn ska väl också få höra på radion ?
Jag skulle inte vilja att mina barn skulle gå och sjunga på dom låtarna iallafall!






'

Godkväll.

hejhejhejhejhej. idag har vi tagit emot kunder.. trevliga såna fick jag, blev nöjda och glada alltid nice!
På julafton ska mina föräldrar och jag såklart fira den antingen hos min kusin eller att vår kusin kommer hit här. Sugigt läge att mina föräldrar skulle börja bråka om var dom vill vara. Mamma vill vara här, och pappa där.. Owell..... see ya!

Flummigt!

Vi blev klara med provet tidigt och det gick nog bra tror jag.
Färgat ögonbrynen för första gången i mitt liv hihi.
Bild på mig och vår lärare Samantha när hon klippt mina toppar haha!
Peace.


Färger!

Nu är våra dockor färdiga!
Min, mathilda och Amandas
Tjiiiiiiing!
Nu ska vi ha prov hih.


Skolan

Ahallah!
Håller på att bleka min docka just nu, så att jag kan färga dockan åt det koppriga hållet.
Lägger ut slut resultatet av våra dockor sen! Ciao :*


Gomorron!

Sitter på bussen till lund just nu, det är kallt och jag fryser!
Inatt sov jag 8,5 timme och än så är jag döendes trött, sorgligt :(


Today!

Såhär ser jag ut idag, trevligt va?
Jag har inget bättre för mig...


Schoool

Ahallah!
Sitter i skolan, slutar om en timme.. Det suger.
Vi håller på att föna vågor som vi ska ha prov på imorgon, men jag orkar inte mer lär inte klara det.. Men det är ändå ingen som vill ja såna vågor längre.. Måste dock klara det ändå hoh.
Bye!! ;)


MMMMM




Only you.

Jag ligger i min säng och tänker. (inte ovanligt)
Och faktum är att jag tänker jämnt och ständigt på att allt jag gör.. Det måste jag få bekräftelse för, är jag dålig, är jag bra, duger jag? Men det är inte mitt fel, ikväll känner jag att det är samhällets fel, systemets jävla påhitt som gör människan deprimerad helt enkelt. för höga krav på allting, men det är hur jag känner mig. Men det är ditt val om du ska påverkas utav detta. jag påverkas, för jag påverkas av allt. räcker att man säger att mitt ena öra är större än det andra.. egentligen so what!? men då är min tanke, hmm undra varför det är så, är det verkligen så, är det bara jag som har det så? Men iallafall.. Det du tror på, det är det som når fram. och jag antar att man mer och mer accepterar sig själv och lär sig att påverkas mindre av andra. Det skapar ens egna mående.. ditt tankesätt och din utstrålning, hur du ser på ditt liv.

Peace.

Men det existerar inte längre


Jag heter Patricia. Jag är inte 14 år. Jag behöver te och kramar. Jag behöver någon som undrar vad jag egentligen tänker på. Jag behöver kärlek. Jag behöver någon som tycker om mitt korta år. Jag behöver någon som tycker att jag är bra på riktigt. Jag behöver någon som säger "Du gör mig lugn". Jag behöver någon som skickar röda hjärtan till mig på sms när det blir för  tyst. Jag behöver någon som kan ge mig kramar. Inte en kram. Två kramar. Fem kramar. Jag behöver någon som säger  "Du är bättre än dagar". Någon som aldrig vill såra mig. Någonsin.




julmarknad

Jag ska snart åka iväg på julmarknad med mina föräldrar..
vet inte varför jag ska med egentligen, tycker inte alls det känns som jul. verkligen inte att det är någon vecka till jul.. har inget julpynt vet inte.. ingen känsla alls av det.
trots att jag tycker julen är dunder mysig så naa, inte iår alltså.

firar mitt 17 de år som singel på julafton i år haha, rätt sjukt att jag aldrig haft ett förhållande under julafton.
Firar även mitt fria år från förhållande också denna månaden. hehehe tiden dödar mig!

hohohoho it's vinter!
mer höst från min ögonvrå.


GW

hela dan i min säng. skönt  . ..



Lite töntig eeheh men..


Who's going home with you tonight?

Ibland.. eller ja, varje dag slår det mig en tanke om dig.
Ända sen i somras när jag kände mig lite lagom trygg över att du ville se mig igen, trots att jag var mig själv.
trots att jag inte är fullt normal.. eller fullt så bra som dig.
Jag kunde somna på din axel utan att du ens försökte a sex med mig.
trots det litade jag aldrig på att du var seriös mot mig. Ändå så har du varit den enda som någonsin verkligen, någonsin accepterat mig utan att ens veta häften om mig.
När du släppte ditt intresse för mig, när jag inte länge ansågs som intressant i dina ögon. Då blev jag så besviken, så ledsen och arg, på mig själv.. För att jag inte låtit dig komma närmare.
För drygt 1 - 2 månader sen träffades vi igen, av någon dum slump. Jag skulle träffa någon annan den kvällen.. någon som jag då ansåg var en seriös och ärlig person. På den festen där jag var och skulle träffa denna killen på, dit kom även du. Ännu en gång kände jag skuld över att du fortfarande, fortfarande var så väldigt intressant för mig.. Du kramade om mig och vi pratade ut, du, du tyckte tydligen även om mig fortfarande. Eller var det alkoholen!? Iallafall så gick jag ifrån dig och jag minns att allt var kaos, folk hade dragit upp min brors död och killen som var där för att träffa mig, kramade inte ens mig.. Men det gjorde du, trots att jag gått långt ifrån dig.
Jag skämms så oerhört mycket över den kvällen, så jag var ett svin och sov med den andra killen och ja.. vi had sex. Men fortfarande efter det, tyckte jag att han skulle vara kvar hos mig, inte lämna så som dom flesta gör.
Men det gjorde han och jag kände mig förfärlig och ånger över hela mig, men sen på ett annat sätt ville jag ha honom ännu mer, att han skulle tycka om mig. Så är det lite längre.. Jag tänker på dig, du och dig och vad du gör. Att vi fortfarande pratar lite då och då känns bra, men inte så som då.. Nu är du säkert på någon fest och har hittat säkert någon helt okej tjej som du tänker ha sex med ikväll., medans jag ligger här och har ångest över att jag släppte tagen över en så fin kille, att jag släppte någon jag förengångsskull kunde lita på.
Förlåt för att det blev så, förlåt för att det blev dig jag valde bort från mitt hjärta och inte någon annan kåt kille som bara varit ute efter lite sex.



.


Take me anywhere, I don't care, i don't care, i don't care


Varför?

För att jag orkar inte orkar inte orkar inte, skäms över den jag är och hatar att jag är så svag. Hatar att världen är som den är och tänker att jag inte är gjord för att klara av samma tempo som alla andra, att livet är meningslöst och jag känner inget hopp för framtiden.  tårarna droppar ner i det vita blocket jag skriver i.


Därför orkar jag inte ta mig upp varje dag klockan 5 för att stå upp bland  folk och bete mig på ett sätt som kallas "normalt." Några fler frågor?
- Jag har ändå inga vettiga svar att ge.


RSS 2.0